Waarom NFC visitekaartjes de toekomst zijn van zakelijk netwerken

Een NFC visitekaartje is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een innovatieve en slimme manier om uw contactgegevens te delen. Bij LinkProducts hebben we de LinkCard ontwikkeld, die de voordelen van NFC technologie omvat in een krachtig blanco pasje.

Wat zijn NFC visitekaartjes?

NFC staat voor Near Field Communication, een technologie die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen apparaten op korte afstand. Een NFC visitekaartje is een slimme versie van het traditionele visitekaartje, waarmee u snel en gemakkelijk uw contactgegevens kunt delen door simpelweg uw telefoon dicht bij het kaartje te houden.

De voordelen van NFC visitekaartjes

NFC visitekaartjes bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele visitekaartjes. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Gemakkelijk te delen: u hoeft geen papieren visitekaartjes meer uit te delen en te bewaren. In plaats daarvan kunnen uw contacten uw gegevens snel en gemakkelijk opslaan op hun telefoon.
 • Interactief: met NFC visitekaartjes kunt u uw contacten direct doorverwijzen naar uw website, sociale media pagina’s of andere relevante informatie.
 • Personalisatie: bij LinkProducts kunt u het profiel op uw LinkCard volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en behoeften. U kunt uw naam, foto en andere informatie toevoegen.
 • Milieuvriendelijk: NFC visitekaartjes zijn een duurzaam alternatief voor papieren visitekaartjes en helpen bij het verminderen van afval.
 • Kosteneffectief: met een NFC visitekaartje heeft u slechts één visitekaartje nodig, in plaats van steeds opnieuw papieren visitekaartjes te laten drukken.

Toepassingen van NFC visitekaartjes

NFC visitekaartjes zijn niet alleen handig voor zakelijke netwerken, maar hebben ook vele andere toepassingen. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Marketing en promotie: gebruik NFC visitekaartjes als een slimme manier om uw producten en diensten te promoten en klanten naar uw website te leiden.
 • Evenementen: gebruik NFC visitekaartjes om uw evenementen te promoten en uw gasten snel en gemakkelijk toegang te geven tot relevante informatie.
 • E-commerce: gebruik NFC visitekaartjes om klanten naar uw online winkel te leiden en hun koopervaring te verbeteren.

Hoe werkt de LinkCard van LinkProducts?

Bij LinkProducts hebben we de LinkCard ontwikkeld, een slimme en stijlvolle NFC visitekaartje dat perfect is voor zakelijke netwerken. Met de LinkCard kunnen uw contacten uw gegevens opslaan door simpelweg hun telefoon dicht bij de kaart te houden.

De LinkCard biedt ook verschillende voordelen ten opzichte van traditionele visitekaartjes. U kunt uw profiel volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en behoeften, en u kunt uw contacten direct doorverwijzen naar uw website of uw profiel laten toevoegen aan hun contactenlijst. Op dezelfde manier kun je andere nuttige links toevoegen, zoals je bedrijfswebsite, LinkedIn-pagina of portfolio. Het is als het hebben van een digitale versie van jezelf die je kunt delen met anderen, zonder dat je een stapel visitekaartjes hoeft mee te dragen.

Product Image of a blank LinkCard by LinkProducts

LinkCard

LinkCard – Het laatste visitekaartje dat u nodig hebt

Met LinkCard kunt u uw profiel of een link delen met mensen die op uw kaart tikken. Het is ideaal voor netwerken, maar kan ook worden gebruikt om direct een link te delen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

NFC Visitekaartjes zijn meer dan alleen een slimme oplossing

Het gebruik van NFC-technologie op visitekaartjes is niet alleen handig voor zakelijk netwerken, het biedt ook een meer milieuvriendelijke oplossing dan traditionele visitekaartjes. In plaats van papier te verspillen door steeds opnieuw visitekaartjes te moeten afdrukken, kunnen NFC visitekaartjes hergebruikt worden.

Daarnaast is het gebruik van NFC-technologie een manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Het laat zien dat u innovatief bent en technologie gebruikt om uw zakelijke processen te verbeteren.

De voordelen van LinkProducts’ LinkCard

Bij LinkProducts bieden we de LinkCard aan als een slimme oplossing voor zakelijk netwerken. Met de LinkCard kunnen gebruikers met een simpele tik hun contactgegevens en links delen met anderen. Het is als het hebben van een digitale visitekaartje die je overal mee naartoe kunt nemen.

Andere voordelen van de LinkCard zijn onder meer:

 • Gemakkelijk te gebruiken: geen behoefte aan extra apps of QR-codes.
 • Dynamisch: u kunt uw profiel gemakkelijk aanpassen zodra er gegevens veranderen, in tegenstelling tot papieren visitekaartjes.
 • Duurzaam: in tegenstelling tot traditionele visitekaartjes, kan de LinkCard steeds opnieuw gebruikt worden.

Conclusie

Als het gaat om zakelijk netwerken, bieden NFC visitekaartjes een slimme oplossing die handig, milieuvriendelijk en innovatief is. Bij LinkProducts zijn we trots op onze LinkCard, die gebruikers een gemakkelijke manier biedt om hun contactgegevens en links te delen met anderen. Als u geïnteresseerd bent in het uitproberen van de LinkCard of andere slimme producten van LinkProducts, bekijk dan onze homepage voor meer informatie.

Winkelwagen