Laten we beginnen

Het instellen van je LinkProduct is eenvoudig. Koppel het aan je account, en je bent klaar om je LinkProduct te gaan gebruiken om te netwerken, links te delen, of je campagne naar een hoger niveau te tillen!

Elk LinkProduct heeft een ID en een koppelingscode

Je vindt je ID en koppelcode op de verpakking of in de begeleidende brief van je LinkProduct. Je koppelingscode is beschermd door een kraslaag en moet worden afgekrast.

Stap 1 - Vind je LinkProduct

Voer de LinkProduct-ID en koppelcode in om je product op te halen. Beide waarden zijn hoofdlettergevoelig. Je LinkProduct mag nog niet geregistreerd zijn bij een andere account.

Stap 2 - Link aan je account

Als je je product gevonden hebt, kun je het koppelen aan je account. Voer je e-mailadres in en maak een account aan of voer je wachtwoord in om in te loggen.

Nog niet geregistreerd? Bevestig je e-mail en stel een wachtwoord in, en je LinkProduct wacht op je in je account. Als je al een account hebt, wordt je LinkProduct toegevoegd aan je bestaande account.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen als ik het vergeten ben?

Druk op het inlogscherm van Mijn LinkProducts op "reset wachtwoord", voer het e-mailadres in dat bij je LinkProducts account hoort, en volg de instructies die je in je e-mail krijgt.

Moet ik voor al mijn LinkProducten een apart account aanmaken?

Nee. Als je al een account bij ons hebt, kan je nieuwe LinkProduct eenvoudig aan je account worden toegevoegd. Zo beheer je al je LinkProducten gemakkelijk vanuit één account.

Help! Ik heb het verkeerde e-mailadres ingevuld of ik heb een typefout gemaakt.

Als dit gebeurt, wordt je LinkProduct toegewezen aan het verkeerde e-mailadres. Neem contact op met ons team op info@linkproducts.nl met je LinkProducts-ID, koppelcode en juiste e-mailadres. Dit kan alleen als je LinkProduct nog niet met diensten is ingesteld.

Winkelwagen