Retourbeleid

Wij accepteren retourzendingen van onze LinkProducten binnen 30 dagen van de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen

Wij zijn overtuigd van de kracht van ons product. We willen ook dat je de tijd hebt om het product volledig te bekijken en er zeker van te zijn dat het bij je past. Daarom kun je ervoor kiezen om het product tot 30 dagen na de verzenddatum te retourneren. Met of zonder reden.

Voorwaarden

Controleer voordat je je LinkProduct terugstuurt of je retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet. Als dit niet het geval is, kunnen we je retourzending helaas niet accepteren.

Weinig gebruik

Natuurlijk kun je je product gerust testen en beoordelen, maar we willen niet dat je je product uitgebreid gaat gebruiken in een campagne om het vervolgens terug te sturen. Onze producten tellen mee hoe vaak ze gebruikt worden.

Originele staat

Vanzelfsprekend kunnen we geen LinkProducten accepteren die door jou beschadigd zijn, die niet meer gebruikt kunnen worden (bijvoorbeeld als je je LinkSticker al geplakt hebt), of die in een staat verkeren die onbruikbaar is voor doorverkoop.

Hoe stuur je je bestelling terug

Stuur (een deel van) je bestelling terug onder vermelding van je ordernummer naar ons retouradres. Let op dat ons retouradres afwijkt van ons adres in Amsterdam! Wij controleren je retourzending en storten je geld binnen 14 dagen terug als alles in orde is! De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retouradres

LinkProducts
t.a.v. Afdeling retouren
Bijdorpplantsoen 490
1096 DC Amsterdam

Het is aan te bevelen je pakket met track en trace te versturen, om voldoende bewijs te hebben als er iets mis gaat met je retourzending.

Winkelwagen