LinkProducts Winkel

Slimme digitaal netwerken met LinkProducts

Heb je genoeg van traditionele visitekaartjes en het delen van je gegevens via gedrukte visitekaartjes of QR-codes? Upgrade naar slim digitaal netwerken met LinkProducts. Ons assortiment slimme digitale producten vereenvoudigt de manier waarop je contactgegevens en links deelt en biedt een naadloze en interactieve ervaring voor je publiek.

LinkCard: Het ultieme slimme visitekaartje

Op zoek naar een innovatievere en moderne manier om je contactgegevens en links te delen? Kijk dan niet verder dan LinkCard, het ultieme slimme NFC visitekaartje. Met NFC-technologie hoef je alleen maar je LinkCard op iemands telefoon ate houden en hij wordt naar je persoonlijke pagina geleid. Bovendien hoef je je visitekaartjes nooit opnieuw te drukken als je gegevens veranderen!

LinkBand: draagbare slim digitaal netwerken

Verbeter je manier waarop je netwerkt met de LinkBand, een slimme digitale polsband die al je contactgegevens en links kan opslaan. LinkBand is ideaal voor evenementen, conferenties en beurzen en maakt het delen van contacten met één tik mogelijk.

LinkSticker: probleemloos links delen

Op zoek naar een makkelijke manier om je links te delen? LinkSticker, een kleine en discrete slimme NFC sticker, is de oplossing. Plaats hem op verschillende oppervlakken en laat mensen gemakkelijk bij je link komen. Perfect om je bedrijf, campagne of evenement te promoten.

LinkFob: Slimme digitale sleutelhanger

Misschien ben je geen fan van een polsband en wil je je LinkProduct toch altijd bij je hebben. Daarom bieden we de LinkFob, een slimme digitale sleutelhanger die dezelfde mogelijkheden biedt als andere LinkProducten zoals de LinkCard en LinkBand. Met slechts een tik hebben mensen toegang tot je contactgegevens en links.

Gepersonaliseerde pagina's voor professionele branding

Al onze producten worden geleverd met een gepersonaliseerde pagina die je kunt aanpassen met je eigen branding en informatie. Dit zorgt ervoor dat je je publiek een professionele en gepolijste ervaring biedt die je bedrijf of campagne weerspiegelt.

Slim digitaal netwerken met NFC-technologie

Bij LinkProducts gebruiken we NFC-technologie (Near Field Communication) om snel en gemakkelijk contactgegevens en links te kunnen delen. Met slechts een tik kunnen mensen je persoonlijke pagina openen en gemakkelijk je contactgegevens op hun telefoon opslaan. Deze technologie zorgt ervoor dat je voorop blijft lopen als het gaat om slim digitaal netwerken.

Upgrade vandaag nog naar slim digitaal netwerken met LinkProducts. Vereenvoudig de manier waarop je contactgegevens en links deelt, en creëer nieuwe kansen voor je bedrijf of campagne.


Toont alle 4 resultaten

Winkelwagen